Vi samarbeider med en rekke lidenskapelige og kvalitetsbevisste aktører - slik at flere får smakt på oljen vår!
Polarhagen er en gård i Lofoten drevet av Parsa og Lisa. På gården arrangeres en rekke arrangementer, i tillegg til produksjon av fantastiske, biodynamiske grønnsaker. Gjestene får oppleve smakfulle og inspirerende kvelder i naturskjønne omgivelser, med fokus på etisk matproduksjon og klimabevissthet. Polarhagen er virkelig et unikt reisemål og omtaler selv arrangementene sine som sjelfulle opplevelser for både smaksløkene og intellektet.
Polarhagen er en gård i Lofoten drevet av Parsa og Lisa. På gården arrangeres en rekke arrangementer, i tillegg til produksjon av fantastiske, biodynamiske grønnsaker. Gjestene får oppleve smakfulle og inspirerende kvelder i naturskjønne omgivelser, med fokus på etisk matproduksjon og klimabevissthet. Polarhagen er virkelig et unikt reisemål og omtaler selv arrangementene sine som sjelfulle opplevelser for både smaksløkene og intellektet.
29/2 Aurland er et boutiquehotell som ligger idyllisk til ved Aurlandselva i Aurlandsdalen, omgitt av fjorder, fossefall og frodig natur. Den fantastiske restauranten deres, ETE, tilbyr en autentisk "jord-til-bord"-opplevelse med fokus på lokale og økologiske råvarer. Menyen endres daglig og baseres på sesongens tilgjengelige ingredienser, inkludert grønnsaker fra egen hage og kjøtt og fisk fra nærliggende gårder og fjellvann. Og olivenolje fra Oljeplattformen.
29/2 Aurland er et boutiquehotell som ligger idyllisk til ved Aurlandselva i Aurlandsdalen, omgitt av fjorder, fossefall og frodig natur. Den fantastiske restauranten deres, ETE, tilbyr en autentisk "jord-til-bord"-opplevelse med fokus på lokale og økologiske råvarer. Menyen endres daglig og baseres på sesongens tilgjengelige ingredienser, inkludert grønnsaker fra egen hage og kjøtt og fisk fra nærliggende gårder og fjellvann. Og olivenolje fra Oljeplattformen.
Vi har samarbeidet med Dugurd og deres produktsjef, David, i en årrekke. De driver en rekke high-end kantiner i Oslo og serverer rundt 3500 gjester hver dag, blant annet på Nasjonalmuseet, Deloitte, Finn.no, Snøhetta, Yara og Braathen Eiendom. Matfilosofien deres baserer seg på sesongbaserte, kortreiste og økologiske råvarer, med mål om å skape smakfulle og næringsrike måltider. Dugurd har også blitt nominert til Matprisen.
Vi har samarbeidet med Dugurd og deres produktsjef, David, i en årrekke. De driver en rekke high-end kantiner i Oslo og serverer rundt 3500 gjester hver dag, blant annet på Nasjonalmuseet, Deloitte, Finn.no, Snøhetta, Yara og Braathen Eiendom. Matfilosofien deres baserer seg på sesongbaserte, kortreiste og økologiske råvarer, med mål om å skape smakfulle og næringsrike måltider. Dugurd har også blitt nominert til Matprisen.
Mike’s Corner er en amerikansk-inspirert bodega og street food-sjappe i Oslobukta, etablert av matentusiast (og Karpe sin husfotograf) Michael. Stedet ligner på en tradisjonell «corner store» og serverer deilige sandwicher, kyllingvinger og sides. Perfekt for en munche-lunsj!
Mike’s Corner er en amerikansk-inspirert bodega og street food-sjappe i Oslobukta, etablert av matentusiast (og Karpe sin husfotograf) Michael. Stedet ligner på en tradisjonell «corner store» og serverer deilige sandwicher, kyllingvinger og sides. Perfekt for en munche-lunsj!
Handlevognen din er tom.